loader image

GOLDENSPACE tim

GOLDENSPACE tim

GOLDENSPACE tim čine zaposleni koji su obrazovani i stručni u poslovima koje rade. Osnovni cilj je da naši klijenti budu zadovoljni onim što su dobili od GOLDENSPACE-a. Od stručnih i aktuelnih informacija, podrške u procesu kupovine, kvalitetom kupljenih proizvoda, pa sve do garantovane diskrecije i sigurnosti. 

Osnivač GOLDENSPACE-a i vođa GOLDENSPACE tima je Dr Dragan Dejković, koji se finansijskim proizvodima bavi od 2002. godine. Investicionim zlatom, koje je tada nazivano valutnim ili monetarnim zlatom, bavi se od početka 2009. godine.

Poseduje bogato iskustvo u prodaji investicionog zlata, najpre 2009. godine radeći za nemačko-švajcarsku kompaniju, a zatim od 2014. godine za austrijsko – švajcarsku. Godine 2017. pokreće sopstvenu kompaniju – GOLDENSPACE d.o.o. za finansijsko savetovanje i prodaju INVESTICIONOG ZLATA u Srbiji.

Pored GOLDENSPACE tima, koji karakteriše višegodišnje iskustvo i znanje u oblasti zaštite kapitala ulaganjem u investiciono zlato, odlučili smo se za formiranje mladog tima koji karakterišu: znanje, ambicije, želja za novim poslovnim izazovima i poslovni uspeh.

Razlog za takav poslovni koncept je GOLDENSPACE model prodaje od jednokratne kupovine do kupovine na redovne mesečne rate kroz programe LIFE, PREMIUM, RELAX i DIAMOND odnosno efekte tih programa (stipendija, start biznis kapital, gold penzija i dijamantski fond). To ukazuje na trajno opredeljenje poslovanja GOLDENSPACE: dugoročnost, kontinuitet u radu, sigurnost i bezbednost naših klijenata.