loader image

IGR – Istanbul Gold Refinery

IGR – Istanbul Gold Refinery

Izabrati poslovnog partnera odluka je od velikog značaja. Od toga zavisi, kako ćete poslovati, koliko uspešni biti u poslu i zadovoljni rezultatima poslovanja. Zadovoljstvo klijenata posebno je značajna i važna činjenica. 

Kada ste novi u poslu i dovoljno ne poznajete tržište, poslovne mogućnosti, rizike, konkurenciju, imate prava i na promašaj, ili grešku. Međutim, kada je vaše iskustvo višegodišnje, kada poznajete poslovni ambijent, okolnosti, potencijalne partnere, sa nekima imate ili ste imali poslovnu saradnju, poznajete konkurenciju…, onda nemate prava na greške.

Morate izabrati poslovnog partnera sa kojim ćete imati bezuslovno kvalitetnu poslovnu saradnju i imati sve izglede za uspešno poslovanje!

To smo i uradili.

Odlučili smo se za: IGR – Istanbul Gold Refinery

Samo neka od osnovnih obeležja:

✓ Najveća rafinerija u Turskoj (dnevni kapacitet proizvodnje 2.500 kg zlata i 2.000 kg srebra);
✓ Nosilac LBMA sertifikata;
✓ Međunarodno priznata kompanija sa visokim rejtingom;
✓ Kvalitetni (sertifikovani) proizvodi i široka lepeza proizvoda;
✓ Dugogodišnje iskustvo;
✓ Preciznost, odgovornost, predusretljivost, ekspeditivnost …
✓ Profesionalan odnos, sa velikim respektom prema klijentima i poslovnim partnerima.

IGR – Istanbul Gold Refinery

Play Video about IGR

Turska je poznata po svojoj vekovnoj tradiciji u zlatu. Međutim, promet plemenitim metalima do 1993. godine bila je privilegija samo države. Liberalizaciojm tržišta i otvaranjem berze u Istanbulu 2013. godine, znatno se intenzivira učešće turskih kompanija na međunarodnom tržištu plemenitih metala. Turska je sada četvrta država po potrošnji zlata u svetu, koja iznosi 6% svetske potrošnje. Svetski savet za zlato procenjuje da turska domaćinstva poseduju preko 3.500.000 kg zlata. Takođe, iznosi podatak da sektor rudarstva zlata zapošljava oko 6.000 radnika i da je produkcija u 2021. godini iznosila preko 42t.

Rafinerija zlata u Istanbulu (IGR), nastala je 1996. godine kao zajednički projekat berze zlata u Istanbulu i Trezora Turske.  Godine 2007. postala je član Dubai Multi Commodities Centre, koji je srce trgovine zlatom na Bliskom istoku, a ima svoja predstavništva u Frankfurtu i Madridu. Septembra 2011. godine, IGR postaje član London Bullion Market Association (LBMA), nosilac je LBMA sertifikata za kvalitet i nalazi se na poznatoj Good Delivery listi.

IGR koristi najsavremeniju tehnologiju u industriji plemenitih metala. Primenjuje visoke standarde u proizvodnji, rafinaciji i kontroli kvaliteta proizvoda. Cilj IGR-a je, kao lidera iz Turske, postizanje najviše mogućeg rejtinga na globalnom tržištu plemenitih metala. Zadovoljstvo kupaca, poslovnih partnera, ali i zaposlenih, značajan je segment u strategiji poslovanja IGR-a.

Zaštita životne sredine i eliminacija potencijalno štetnog uticaja gasovitog, tečnog ili čvrstog otpada, imperativ je u organizaciji proizvodnog procesa IGR-a, tako da sa ekološkog aspekta obezbeđuje najbolje  radne uslove i zaštitu sredine u kojoj posluje.

0
    0
    Vaša korpa
    Vaša korpa je prazna