loader image

O nama

O nama

GOLDENSPACE d.o.o. Beograd, osnovan je sa primarnim ciljem da se građanima Srbije omogući da na jednostavan način i po najpovoljnijim cenama kupe INVESTICIONO ZLATO.

U mnogim zemljama sveta i Evrope, građani svoj kapital mogu da zaštite kupovinom fizičkog zlata (ulaganjem u investiciono zlato) bez plaćanja PDV-a.

U Srbiji to nije bilo moguće.

Mi smo inicijatori ukidanja PDV-a na investiciono zlato u Srbiji.

Posle mnogobrojnih obećanja 01.04.2018. godine, najava i natpisa u štampi, PDV na investiciono zlato u Republici Srbiji konačno je UKINUT i građani Srbije su stavljeni u isti položaj kao i građani savremenih država sveta da mogu zaštititi svoj kapital od gubitka vrednosti (inflacije, devalvacije ili denominacije) ulaganjem u investiciono zlato.

Poslovni model GOLDENSPACE d.o.o. Beograd, zasniva se na poslovnom iskustvu i znanju osnivača i vlasnika firme Dr Dragana Dejkovića. Posle 16,5 godina rada u Centru za multidisciplinarne studije Univerziteta u Beogradu i ukupno 20 godina bavljenja klasičnim poslovima (rad za platu), Dr Dragan Dejković doneo je životnu odluku:

Prekinuti bavljenje klasičnim poslovima i naučno-istraživačkim radom,
preorijentacija na preduzetništvo i pokretanje sopstvenog biznisa.

Lično bogato poslovno iskustvo, znanje i porodičnu tradiciju u bavljenju preduzetništvom, 2015. godine pretočio je u strategiju poslovanja i model rada firme GOLDENSPACE d.o.o. Beograd. Preko 20 godina iskustva u prodaji finansijskih proizvoda (programi životnog osiguranja, fond-polise, investicioni fondovi, FOREX, trgovina FIAT i CRYPTO valutama, investicioni dijamanti i investiciono zlato) na domaćem i inostranim tržištima, utkano je u poslovanje GOLDENSPACE d.o.o.

Znanja sticanja u svim tim poslovima, od toga gotovo 18 godina bavljenja INVESTICIONIM ZLATOM, temelj su rada GOLDENSPACE d.o.o. Beograd.

Naš CILJ je finansijska edukacija i podizanje nivoa znanja naših građana u oblasti finansija. Na taj način oni, s jedne strane upravljaju svojom sadašnjošću, mudro štite zarađeni kapital od inflacije i uspešno planiraju svoju budućnost i budućnost svoje porodice, a s druge samostalniji su i nezavisniji od društveno-ekonomskih dešavanja u zemlji i svetu.

NISMO KLASIČNA PRODAVNICA INVESTICIONOG ZLATA!

Naši finansijski savetnici sa svakim klijentom obavljaju razgovor i predlažu finansijski model, optimalan za njega i njegovu porodicu. Ta finansijska savetovanja su protkana iskustvom, znanjem, trenutnom situacijom i prognozama stručnjaka o budućim dešavanjima u svetu i našoj zemlji.

Naša satisfakcija je da svaki građanin koji nas poseti i zatraži odgovarajuću informaciju, objašnjenje ili postavi pitanje, dobije adekvatan odgovor i argumentovane činjenice, kada ode iz naših poslovnih prostorija da ima utisak zadovoljstva onim što je čuo, video ili dobio.


Ukoliko odluči da postane naš klijent i kupi INVESTICIONO ZLATO, da ima realan osećaj da je u GOLDENSPACE d.o.o. Beograd, kupio ono što je želeo i što mu je zaista potrebno.

Naša FILOZOFIJA

Svaka ekonomska kriza pogađa građane i njihove porodice. Ciklično se pojavljuje u različitim oblicima: Finansijska, Berzanska, Bankarska, Kreditna, Hipotekarna, Investiciona… i dr. Kada se udruži više kriza istovremeno, onda imamo globalnu ili ozbiljnu krizu. Tada je porodicama naročito teško, ponekada veoma komplikovano za elementarnu egzistenciju – preživljavanje.

Jedan gram čistog zlata, u istoriji, UVEK je obezbeđivao nedelju dana egzistencije ili preživljavanja četvoročlanoj porodici. Jedna godina ima 52 nedelje. Znači, za godinu dana potrebno je obezbediti 50g, za dve 100g i za eventualno 3 godine 150g čistog zlata. Na ovaj način, bezbrižnije se živi, mirno spava – bez stresa i spokojno očekuju ili dočekuju neka buduća vremena.

Naš CILJ

Da što veći broj porodica u Srbiji, po najpovoljnijim uslovima, obezbedi minimalnu količinu investicionog zlata od 100-150g.

Naša VIZIJA

INVESTICIONO ZLATO daje mogućnost  građanima, da svoju porodicu zaštite u kritičnim periodima života, ekonomskim krizama i vanrednim potrebama za kapitalom.

Naša MISIJA

ZAŠTITA kapitala građana Srbije od gubitka vrednosti na istorijski najbolji mogući način – kupovinom INVESTICIONOG ZLATA.

Call Now Button